Thursday, January 24, 2013

Setahun Lebih

Salam and hi

Hari ini dalam sejarah, mat buka balik blog . Kalau nak tau, feeling dia macam kau jumpa baju yang korang pakai masa darjah empat. sangat syahdu dan sadis sekali terasa.

Tak sangka setahun lepas, banyak dah aku merepek dan meraban dalam blog ni. ade cerita pasal awek jepun , korea , cina la.  still ade juga yang baca, steady la korang :)

Okay enaf merapek meraban, 2013 adalah tahun untuk aku lebih serius dan matang. So pasni, insyaAllah post aku kat sini pendek dan bermakna.hehe.

Tahun 2012 bagi mat mmg tahun yang ade banyak kenangan manis. Antaranya

ade single pertama "Tak Teristimewa" 
( sekarang ni views dia dah 40k habaq  hang!!! baru je 5 bulan lebih aku haplod dekat utube)



ada page facebook M.A.M.A.T
(dah 400 lebih dah orang like page aku, xpala. orang kata slow slow..ehehe)

https://www.facebook.com/MAMAT.OFFICIALPAGE?ref=hl



tamat diploma dua tahun dalam Mechanical Design dekat Dongyang Mirae University, Seoul
 ( pasni sambung belajar dekat Korea University, Seoul dalam bidang Mechanical Engineering )


Dongyang Mirae University

Korea University


tercalon dalam Anugerah Planet Muzik 2012 dalam kategori "Nova Media Baru" 
(even x menang dan habis rm3k just untuk beli tiket ke singapore, aku puas hati dan gembira sebab dapat duduk kat seat tu, bukan sebagai penonton je tapi sebagai finalis . so, aku bersyukur dah :) )





so guys, aku janji aku akan try jadi orang yang matang dalam setiap blogpostku. hahaha. adios

6 comments:

  1. hi mat..aku pun baru bukak semula blog..haha

    ReplyDelete
  2. hahahahahah cayok!! kami pembaca setia ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. thanks aai. thanks 4 the support selama ni . seriously :)

      Delete
  3. fuyooo retis??? huhu all d best nohhh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails