Tuesday, September 28, 2010

" Band Malaysia Di Korea"

Salam,
Entry mat kali ni berkaitan ngan band mat,
Hahahhaa...korunk da tertipu ngan tajuk entry mat ni..
(tajok entry nk bajet gempak je...xleh blahh...)
Mat pun ade band gak,da lame gak la band ni,
Ade la setaon...
Mle2 just plan nk maen untuk performance mase blaja kat intec dulu,
just 4 fun...
Fun pnye fun,last2 bertahan lak band ni sampai la kat korea nih,


********************************************************************************

so,
jom brknalan ngan member2 band mat yg macho ngan gantang2 nih..
haha,


bro ni brian k name dye
posisi : bass n rythm


amarul k name dye,
mat metal bro...
posisi : lead n rhythm


yg ni knu, bass master
posisi : lead n bass


drummer pling gempakk
mat pnggil dye apen
posisi : drummer
ni kalo x kenal,mmg nk kne shoot kpla,
haha,,ni akula
posisi : vokalis


ni antara vdeo yg ade dalam koleksi mat,saje nk share ngan korang sume k..
enjoy!!!!!! 

(sila pastikan lagu kat sebalah kanan tu di pause trlbeh dahulu k...)

"Selamat Malam"





video

"I Will Survive"


video

so,setakat ni jela mat cite pasal band mat ni,
kalo ade lg lagu baru,
mat share ngan korunk sume k..
hehe..

p/s: tinggalkan komen k,nk tau gak sedap ke x....hehe


Saturday, September 25, 2010

"Dewa 19?????"

Salam,
Hehe...da lame mat x update blog kn?..
sori guys..
Topik entry mat kali ni stoll pasal illuminati lg..
Hrm,knal dewa 19 x?...
Mat ske denga lagu Dewa 19 ni..kreatif..
tp bile mat terbce entry ni,terdetik mat nk kongsi..

***********************************************
"Dewa 19"

Sekilas pandang kumpulan ini tiada perbezaan dengan kumpulan musik yang lain. 
Tetapi jika diteliti dengan lebih lanjut ada 'something' dengan band terkenal ini. 
Elok kiranya jika kita berkenalan lebih lanjut dengan vokalis utama kumpulan ini, Ahmad Dhani. Ahmad Dhani berketurunan Yahudi dari ibunya, Joyce Theresia Pamela Kohler. 
Beliau juga sering kelihatan memakai Star Of David walaupun beragama Islam.



Kulit-kulit albumnya juga menimbulkan keraguan kerana terdapat banyak unsur-unsur Freemason/Illuminati. 
Album pertama mereka, Dewa 19 menunjukkan 'Unfinished Pyramid' sama seperti di Satu Dolar US. Ini adalah lambang yang digunakan oleh Illuminatist untuk melambangkan pelan agung mereka yang belum siap sepenuhnya.

Dewa 19 1992

All Seeing Eye pada kulit album Dewa 19 (Cintailah Cinta 2002)

Lambang Sayap pada kulit album Atas Nama Cinta yang turut digunakan oleh Theosophy (Pertubuhan Keagamaan Yahudi)

Bintang Lima (2000)

Emblem Theosophy

Berikut saya sertakan video klip Satu dari Dewa 19. Banyak 'subliminal message' di dalam video klip ini jika kita mengkaji dan meneliti video ini.

"Satu"



Intro video ini, tompok hitam mengalir dari atas ke bawah umpama mata Horus.


Perhatikan 'One Eye' di atas manusia.Manusia seolah-olah 'terpenjara' di dalam dunia Dajal. (NWO)

'Unfinished' Piramid

Minda manusia seolah-olah diprogram untuk menurut kehendak mereka.

One Eye




One World Religion! NWO-One World Goverment-One World Religion

Pillar Of Freemason

Formation tangan yang sama dengan Baptomet

Gambar pertama, seorang manusia memegang piramid dengan mata satu. Gambar kedua, lelaki menyerupai perempuan (tanda kiamat?). Gambar ketiga, piramid dan sebelah mata di'contrast'.

Serpent Coil atau dikenali Lagash Vase (Zaman Firaun)

Adakah semua ini hanya kebetulan atau semuanya sudah dirancang? Buka minda anda, jawapannya ada di situ.
Mat just nk kongsi je k...
hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails