Tuesday, September 28, 2010

" Band Malaysia Di Korea"

Salam,
Entry mat kali ni berkaitan ngan band mat,
Hahahhaa...korunk da tertipu ngan tajuk entry mat ni..
(tajok entry nk bajet gempak je...xleh blahh...)
Mat pun ade band gak,da lame gak la band ni,
Ade la setaon...
Mle2 just plan nk maen untuk performance mase blaja kat intec dulu,
just 4 fun...
Fun pnye fun,last2 bertahan lak band ni sampai la kat korea nih,


********************************************************************************

so,
jom brknalan ngan member2 band mat yg macho ngan gantang2 nih..
haha,


bro ni brian k name dye
posisi : bass n rythm


amarul k name dye,
mat metal bro...
posisi : lead n rhythm


yg ni knu, bass master
posisi : lead n bass


drummer pling gempakk
mat pnggil dye apen
posisi : drummer
ni kalo x kenal,mmg nk kne shoot kpla,
haha,,ni akula
posisi : vokalis


ni antara vdeo yg ade dalam koleksi mat,saje nk share ngan korang sume k..
enjoy!!!!!! 

(sila pastikan lagu kat sebalah kanan tu di pause trlbeh dahulu k...)

"Selamat Malam"





video

"I Will Survive"


video

so,setakat ni jela mat cite pasal band mat ni,
kalo ade lg lagu baru,
mat share ngan korunk sume k..
hehe..

p/s: tinggalkan komen k,nk tau gak sedap ke x....hehe


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails