Wednesday, December 8, 2010

" Tagging- Tagging?..Apekebende Nih????"

Salam
Cuti n cuti lagi...
Entry mat arini adela mengenai tag...
Yezzahhhh...


---------------------------------------------------------------------------------


Yup2,,,
Dalam dunie ni bnyk beno tag..antarnye ;


- Smart Tag ( ala yg kat highway tu, adek bradek touch n go..)




- Tagged  ( kwn2 rapat FB, MySpace, Friendster...)




- Tag kat FB..( ni feveret korg..ntah tag pape ntah  kat fb, gambo la, post          la..memacam..)


aded ke patot aku ditag kat MONYET???...hahaha
Haha...
Yg atas tu mngarot je k..yg sbnrnye ade lagi satu " TAG "yg mat baru jek knal pasti..
Yahhh,,,"tag menge-tag di blog"....( sumpah sblom ni mat x taw pape pasal tag2 kat blog ni)
Sori guys,...sori cik Aaina , cik Salmi....n x dilupekan bro Aziz.....
Kkorg  tag2 aku,,,tp aku wat bodo2 siput je an..
Sumpah aku baru tau ni..
N ape yg aku paham bile kite suda kne tag ni, kite kne la me-reply   ngan mmbwat satu entry pasal tag trsbot..

---------------------------------------------------------------------------------

So, untuk membalas ketiga-tiga tag kwn2 mat yg trsyg ni....
Ni dye entry mmbalas tag korunk...hehe

1. Adakah anda rasa anda hot?

- Hot gila....tu yg jd " gelita " ni...bak kate  ajez,,,(ehehehe,ingat aku x bace ape kaw tules,,,,)

2. Update wallpaper anda guna sekarang.

- wallpaper cmno tuh...yg ni boley?

saye x bersalah...:(

3. Cerita about this picture.

- ini gmba yg mat rase unik dan sumpah kiutttt...!!
sbb tu gmba ni ade dlm simpanan profile pict mat kat FB

4. Kali terakhir makan pizza.

- semalam. kat korea ni kalo mkn kat lua, kalo x jmpe dging BB( ba-alip-ba-ya-), or dging x halal mmg x sah. so, mkn pizza mmg jd satu trend bile da lapa ngan malas nk mkn nasik.

5. Lagu terkahir anda dengar.

- Lost - Avenged Sevenfold.

6. Apa yang anda buat selain selesaikan tag ini?

- makan , tido, skype ngan cik ain 

7. Selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?

- Mat, mamat, itam, klepet, Anuar Zain???...n gemokkss( ni cik ain panggil...)

8. Tag lagi lima orang

Aziz
Malik

9. Siapa orang nombor satu dengan anda?

- ajez?..kawan mat sampai mati. mat da mmbesar ngan dye sejak dr form 1. bole kate kiteorg mcm adek abang. seorg yg bek, pmurah, snyum sntiase n, ensem la dr mamat..hehe. satu bnda mat respek, dye ni cool je..xde ahh nk riak2 semacam. good listener n always will be my good friend.

10. Katakan sesuatu pada orang nombor 5.

- ketua Expriment5 yg selame-lamenye mat salute. thanks bro jd ketua batch. dedikasi n pnoh tnggugjawab, sayang ko doe.,,,sumpah sayang

11. Nombor 3 ada hubungan dengan siapa ? 

- entah la. x tahu menahu yg da latest ni sape. ehehehe. tp bro, lu mmg kwn gua paling cool. ehehe.

12. Bagaimana pula dengan nombor 2 ? 

- Sifu mat dalam berblogging nih. haha..thanks aai. tanpa kaw, aku msti ta pandai bwat blog nih.

13. Kata-kata cinta kepada orang nombor 4 . 

- Salmi, hepi besday doe. sori xdew hadiah...lagi satu,nape kaw selalu men post2 kat wall ngfan aai ahh?...ade mase t jwb aku eh..aku konfius,,nape x chat jew?..haha..( mengarot nih..) 

14.  Berikan 4 fakta yang anda tahu tentang orang yang anda tag .

- kawan2 skola mat sume
- blogger2 yg blog2 mereka  kalau korunk x bace mmg rugi..sumpah    best..layan abes..:)
- akan selame-lamenye mnjadi kawan mat
- akan berjaya dalam hidop mngikot haluan yg dipilh masing2..Aminnnn

8 comments:

  1. MAMAT birthday aku bulan september T_____T papepun terima kasih :D ♥

    ReplyDelete
  2. haha...aku x tau nk jawab ape la kat soklan tu,. anyaway aku akan hingat besday ko ni. nak aku tules kat blog x?...ehehehe

    ReplyDelete
  3. thank you mamat !
    kawan selamanya (:

    amin.

    ReplyDelete
  4. mat perlu anda dscribe ak sedemikian rupa??? tsk2 trharu lak..thanks mamat..and ejaan klepet salah ejaan dy cmnie claypad..ha3

    ReplyDelete
  5. hahaha...ok la claypad pon boleh...haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails