Friday, August 20, 2010

"Era baru dalam hidop aq..haha"

Assalamualaikum,,
Annyong haseyo (bagi yang paham bhse korea..kalo x paham,pejam2 mate wat2 paham..hehe)

*******************************

Dewasa ini,masyarakat suda ramai yg mengikut perkembangan teknologi. Semua berebut-rebut nk beli kereta baru , rumah baru, awek baru...(yg ni abaikan)
So, aq sbagai sorang masyarakat yg prihatin , mrasekan diri ni perlu mmpunyai at least something yg bole buat aku bangge dengan diri aku sendiri..
tengok kiri, tengok kanan, member2 aku sume ade blog..
ade skali tu mmber aku tnye,
berikut ialah perbualan pendek antara kami berdua...

member: " Jon, lu ade blog??"
aku : " Err ,xde la jon..asal?"
member: " Duh , bwat la satu...t aku jd follower...:) "

***********************************************************************************************************

so,tibe2 trpikir..
apsal x try wat blog???
..........

so,tadaa..

nilah dye bloq aq " BLOG SAJE-SAJE "
maybe x segempak seperti mane2 blog yg aku bace..
tp cukupla untuk bwat aku hepi..
(at least bngge gak ade blog)
heheheheh..
dalam banyak2 name , apsal la bg blog name nih..(pikir-pikirkan...)

********************************************
ok2..cukop2 la denga aku mengarut ,skunk ni nk part klimaks..
aq ulang skali lagi..

SANGAT SERIUS

bnde ni,xleh wat men2..rukun islam tau jon...
buruk padahnye..hehe..
ok
ready
set!!!






"SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADAN AL MUBARAQ"

layan lagu sempena ramadan..

"Harapan Ramadhan"



habis satu entry...:)
(mane mmber aku ni , kate nk jd follower..batang idung pn x nmpk...)











































3 comments:

  1. bro...follow aq lak...klo x siap ko(aq ugut nie, serius)...

    ReplyDelete
  2. hai, okey lah ade blog.. =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails